FAQ

Generelle spørgsmål

Spørgsmål og svar om besøg i Munkholm Zoo

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål og svar for at gøre din planlægning nemmere. Se nedenfor for nyttige oplysninger om alt fra åbningstider og billetpriser til faciliteter og dyreinteraktion. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse i vores park!

Nej – man kan tage bus/tog til Grenå eller bus til Ebeltoft, her skifter man til regional bus 123 Grenå – Ebeltoft og står af i Balle, Herfra er der 2 km. på gåben.

Ja det må man, hvis den er stille, rolig og naturligvis i snor. Høje gøen skræmmer vores dyr. På fremvisningspladsen må hundene ikke være, når vi har dyrene ude. Man skal fremvise hundeposer ved indgangen.

Ja det må man gerne – vi har mange spisepladser rundt om i parken – både i det fri men også overdækket. Men man kan også købe sin mad i “Servalgrillen”

Nej vi har ingen grill – men man må gerne selv have engangsgrill med.

Man kan leje trækvogne – vi har ingen kørestole.

Ja vi tager de mest almindelige kort – visa, master, visa elektron, master debet og MobilePay.

Ja hvis man har et ledsagerkort, kommer hjælperen gratis ind.

Ja det er det – vores stier er meget fremkommelige for kørestole, og der er bænke langs stien hvor man kan få et hvil, hvis man er gangbesværet.