Skip to main content

NYHEDER

LÆS OM VORES NYHEDER HERUNDER

Nyheder 2021

Kendt Zoo slår dørene op til endnu en sæson – dog uden de velkendte ansigter.

Det er 28 år siden, Munkholm Zoo slog dørene op for publikum første gang. Den lille Zoo på Djurs, er kendt for deres hyggelige rammer, hvor man kommer tæt på dyrene, og har mulighed for at stå meget meget tæt på en ca. 4 meter tigerpyton eller fugleedderkop.

I år der det ikke Annelise og Benny, som byder gæsterne velkommen. De har nu solgt deres livsværk. Derfor er det Milo og Lars plus familie, der nu vil sige dav til stedets gæster.

Milo er dog et kendt ansigt i parken, han har været en del af stedet igennem de side 1½ år, og nu står han og hans far i spidsen for den meget familievenlige Zoo. Deres tanker er, at stedet forsat skal være kendt for en oplevelse i øjenhøjde. De vil drive stedet videre i Annelise og Benny ånd, men også tilføre stedet nye attraktioner på sigt.

De nye ejere, af Munkholm Zoo, glæder sig til at blive en del af Djurs ”dyreliv”. De har valgt af rejse fra Nordsjælland, og prøve lykken på næsen af Jylland. De ser frem til at byde, alle velkomne i de kendte rammer, i Munkholm Zoo, men også at vise det nye frem sammen med deres familie – vel mødt.

Mange hilsner

Milo og Lars samt familie