covid-19-forholdsregler

Aktiviteter

Information vedr. Covid-19 forholdsregler:

Munkholm Zoo åbner lørdag den 27. marts

Så er det ganske vist, vi åbner op for sæson 2021, på lørdag den 27. marts kl. 10, hvor der er gratis Olaf is til alle børn.

Det kan kun ske, hvis vi som institution, overholder forskellige regler:

  • Alle over 15 år, skal fremvise en negativ covid-19 test, enten digitalt eller på papir. Testen må maksimalt være 72 timer gammel ved ankomst. Det er vigtigt, at man kan se navn, testtidspunkt og resultatet på testen.
  • I forbindelse med fremvisningen af testen, skal der vises sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der matcher navnet på testen.

Indendørsområder er lukket

Alle vores indendørsanlæg kan desværre ikke besøges jf. myndighedernes retningslinjer. Det gælder vores staldområder, hvor vores bl.a. vores marsvin og kaniner findes. Det gælder også vores krybdyrs område, som også er den del af stalden. 

Vores kiosk/cafe er fortsat åbent, men maden vil kun være muligt at købe til take-away, som kan nydes i parken. Vi henstiller til én person per familie i cafeen.

Forsamlingsforbud på ti personer

Dette krav, har bl.a. den konsekvens, at vi har måtte aflyse vores populære foderrunde for en stund. Det gælder også ponyridning, men vi fastholder muligheden for at komme ind i enkelte anlæg og give foderpiller til dyrene. 

For at alle kan få en god dyreoplevelse i øjenhøjde, så henstiller vi til, at man sørger for at holde god afstand til andre gæster på sin tur rundt i haven. 

Brug af mundbind / visir i ZOO

Krav for brug af visir eller mundbind i det offentlige rum gælder også i ZOO. Det betyder, at man skal bære mundbind i alle indendørsområder, i cafeen og på toiletterne.  

Vi anbefaler derfor, at man har mundbind med, når man kommer i ZOO. Har man ikke selv mundbind med, kan det købes ved billetlugen, og i butikken.

Kravet om mundbind og visir gælder også ansatte. Enkelte steder i haven vil I derfor kunne opleve personale med mundbind eller visir i de indendørsområder, hvor gæster også har adgang.

Medbring gerne egen håndsprit. Vi har opsat ekstra håndsprit rundt omkring i hele haven, men det vil være en stor hjælp for os, hvis I tager med til eget forbrug. 


Når I går rundt i vores have, henstiller vi til følgende tre generelle retningslinjer, som vi håber, I vil hjælpe os med at efterleve:

1. Hold afstand og hold til højre på stierne.

2. Hold øje med de blå skilte rundt i haven.

3. Husk god håndhygiejne.

Vi glæder os til at se jer i løbet af sæsonen.

Mange dyreoplevelses hilsner

Milo og Lars